S:t Görans församlings sidhuvud Startsida Nyfiken på
Start
Aktiviteter
Stöd
Om församlingen
Kontakt
Aktuellt
Publicerad: 2013-03-15

Välkommen till S:t Görans församling i vår!

Tillbaka till vardagslivet med jobb, skola, dagis mm. Då drar även vi igång alla grupper och verksamheter i församlingen. Oavsett i vilket skede du är i ditt liv, finns det mötesplatser - eller om det är så - möjlighet att samtala med präst eller diakon, som har tystnadsplikt. Gudstjänsten fortsätter vi att fira varje söndag kl 11. Välkommen till kyrkan!

Från och med vecka 3 startar vi upp de flesta verksamheter och grupper.

Bland vårens aktiviteter finns som vanligt en hel del att välja mellan. För barn och barnfamiljer finns t ex Öppna förskolan ochKyrkans barntimmar, men även Minipärlor och Minikonstoch lek

För dig som är ungdom fortsätter vi med Växtplats Ungdom. Vi börjar med en ungdomsmässa i kyrkan och fortsätter sedan till 21:an. Först tillfället är 21 januari kl 19.00 i kyrkan.

S:t Göransmässan - en gudsjänst som bygger på delaktighet, med samtal, mediation och mässa - fortsätter i vår men nu varannan måndag istället för en gång i månaden. Första gången är på måndag 14 januari kl 19.00.  Fredagskväll i Lindhagen - en träffpunkt för vuxna, fortsätter också nere i Lindhagen varannan fredag.  Dessutom fortsätter vi med våra Lunchmeditationer varj onsdag kl 11.30.

Musikvåren i S:t Göran startar redan 20 januari med musik av Sergei Rachmaninov. Vi fortsätter sedan med Psalmkväll  och Bach och Streetdans. Ta del av hela vårens konsert program här.

Är du dagledig så kan du nästan varje torsdag lyssna på intressanta talare, dricka en kopp kaffe och fika. Torsdagsträffen träffas kl 13.30 i Rålambsgården, Rålambsvägen 46.

Ja, detta är bara lite axplock av vad som händer i S:t Görans församling i vår.

Något som återkommer året om är att vi firar gudstjänst kl. 11.00 varje söndag i S:t Görans kyrka. Oftast är det i form av högmässa med nattvard. Dessutom firar vi Veckomässa med förbön varje onsdag kl.12.00, också i kyrkan.

Välkommen!

text: Annika Schlegel Åberg