S:t Görans församlings sidhuvud Startsida Nyfiken på
Start
Aktiviteter
Stöd
Om församlingen
Kontakt
Aktuellt
Publicerad: 2010-03-15

Nytt i Lindhagen

Sedan i höstas har S:t Görans församling en lokal i Lindhagen och nu händer det massor av nya saker. Under hösten har både lokalen och det som händer i den fått växa fram.
- Att få vara kyrka i ett nybyggarområde är roligt, spännande och dynamiskt, säger Elisabeth Mannerberg
-Vi började i höstas med några barn-vuxen aktiviteter och några samtalsgrupper. Allteftersom har vi växt och det  snabbare än vi väntat, säger Elisabeth Mannerberg. Hon fortsätter -Det som varit extra roligt att det är så många ideella krafter som bidrar till att vi kan växa och framförallt få en så levande miljö och många spännande samtal.

Under våren har vi startat tre nya aktiviteter och det är Hantverk- och Prat, Meditation och nu inom en vecka startar vi Hoj och Skoj.

Hantverk och Prat är en grupp som startat på initiativ av frivilliga i Lindhagen. Här träffas vi och stickar, broderar, virkar eller något annat som passar dig. Samtidigt talar vi kring något ämne. Alla är välkomna. Vi hjälps åt och lär av varandra. Fika till självkostnadspris.
När: Onsdagar kl 18 på Lindhagensgatan 132

Meditation i Lindhagen - Sittande meditation där kroppen, hållningen och balansen är i centrum. Vi försöker bli medvetna om var mitt jag, min kropp, har sin balans. Genom att få en yttre stillhet kan vi börja öva för att få en inre stillhet.
När: Måndagar kl 19 på Lindhagensgatan 132

Sång-Lek-Rytmik (3-5 år). Barnen sjunger, dansar och leker under ledning av Magnus Fjelkman, barn- och ungdomspräst. Föräldrar och syskon är välkomna att stanna kvar och fika i ett angränsande rum. en öppen verksamhet och du kommer de gånger som passar dig.
När: kl 15-16 den 18 mars, 25 mars, 15 april, 22 april och 29 april

text: Annika Schlegel Åberg