S:t Görans församlings sidhuvud Startsida Nyfiken på
Start
Aktiviteter
Stöd
Om församlingen
Kontakt
Aktuellt
Publicerad: 2010-10-05

Intressanta föredrag och samtal

Hösten har onekligen gjort sitt intåg och oktober är här. I församlingslivet är alla verksamheter i full gång. I höst har vi en förerdragsserie som heter Mötesplats föräldrar och något vi kallar Tillit och livsmod - tid att reflektera över ditt och och kristen tro.
I föredragsserien Mötesplats föräldrar kommer nu det andra tillfället som äger rum den 14 oktober. Här får du möta Hillevi Wahl, frilansjournalist och krönikör. Hon tar avstamp från senaste bok "Hungerflickan" och håller ett föredrag om Pappalängtan och matmissbruk". Läs mer genom att klicka på Om pappalängtan och matmissbruk med Hillevi Wahl.

Tillit och livsmod är fyra fristående tillfällen som alla tar avstamp från Frälsarkransen. Det första tillfället äger rum den 16 oktober och utgår från Gudspärlan och Jagpärlan. dessutom kommer Magnus Bodin, diakon och leder två stycken Workshops med utgångspunkt ur själavårdstraditionen nådens ordning. För hela programmet och information om anmälan klicka på Tillit och livsmod

Nu är det ju inte bara föredrag och samtalsserie som finns i  höst. Verksamheter och aktiviteter är i full gång och musiklivet startar ordentligt nu i oktober.
Klicka på rubrikerna för att läsa mer om respektive händelse i oktober.

Musikhösten i S:t Göran

Värmande soppa varje onsdag

Meditation

Mässa med alla åldrar