Barnrytmik

Det är enorm efterfrågan på platserna, vilket är jätteroligt. 

Jag vill gärna att man tänker att man ska gå en hel termin. Har ni planerade resor, barnet ska börja förskola är det helt ok, bara jag får veta det i förväg, så att jag inte har halvfulla grupper i maj för att hälften har börjat förskolan. Jag brukar ha en kölista på över hundra barn och då känns det lite tokigt om det bara är halva grupper. Vet jag i förväg kan jag planera för det.

Start troligtvis vecka 7. Avslutning i slutet av maj för alla grupper.

Åldersindelningen beräknas efter hur gammalt barnet är vid starten i mitten av februari. Så även om man anmäler sig på väntelistan, ska man ta en grupp som passar den ålder barnet har/hade i mitten av februari. Tänk på att ditt barn troligtvis inte har samma sovtider vid terminsstart som vid anmälningstillfället.

Är ni flera som vill gå tillsammans är tipset att en av er anmäler alla samtidigt, men en anmälan per barn!!!. Skriv gärna vilka som vill ingå i gruppen under övrigt. Jag har tyvärr inga syskongrupper för barn i olika åldrar, däremot är ju tvillingar välkomna såklart.

Klicka på länken till den grupp du vill gå i. Ett barn per anmälan. Fyller du i anmälningsformuläret och trycker på skicka, betyder det att ni har en plats i den gruppen. Finns det ingen plats ställ dig på väntelistan! Tänk inte att det inte är lönt. Det är många från väntelistan som får plats, antingen till start eller senare på terminen om man kan tänka sig att hoppa med då.

Skriftlig inbjudan kommer senast i början av februari. Maila mig om det inte kommit någon! Titta gärna i skräpposten innan :-)

Kostnad: 300 kronor per termin om minst en förälder är med i svenskakyrkan eller barnet är döpt, annars 600 kronor. Inbetalningsuppgifter kommer med inbjudan.

Varmt välkommen med din anmälan!
Charlotte

Ledare:
Charlotte Ekwall
Musikpedagog
Mail: charlotte.ekwall@svenskakyrkan.se (maila helst)
Sms: 0702894435